WAMP! azaz Balllon a zöldben!

2010.04.15. 15:36

2010. április 18.
Erzsébet tér
11.00-19.00

Ismét WAMP! A különösen hosszúra nyúlt tél után az Erzsébet téri tó alá költözik a design vásár. Áprilistól újra találkozhattok a magyar designerek színe-javával.

A hónap designerének kiemelt standján áprilisban olyan csoport mutatkozik be, amelynek létrejöttében a WAMP is szerepet játszott: az ötfős Balllon csoport részben WAMP-os találkozásoknak köszönheti létét. A csoport egyik legfontosabb elve a vendégekkel fenntartott közvetlen kapcsolat - az áprilisi WAMP-on erre reggeltől estig nagyszerű lehetőség lesz!
A Hónap Designere kiemelt standjának stylingjáról a KREA Kortárs Művészeti Iskola enteriőrstylist szakos hallgatói gondoskodnak.

Programok:

-Egész nap design vásár
-„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.
-Holy Rollerz: fabulous dj's in town: ER és Mr.Herb
Nu jazz, downtempo, lounge, funk, easy, latin, beat, swing, jazz, breakz, afro, hip hop, broken beat, dub, electronica vonalakon épülnek fel dj-szettjeik. Mixeikben nem csak jó zenék, de ritkaságok is hallhatók.



Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://grodaproject.blog.hu/api/trackback/id/tr551923761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása