Holy Roller DJ-k: Balance (BLC), Bem (Zerorama, Fúzió Rádió), ER (Groda Project, Fúzió Rádió), Mr Herb (Rhythm Sticks). Házigazdák: Mistermasters, Fantom Az (Tornaterem)
Egyensúly dj, Növény Úr, a Kétbetűs lemezlovas és Tábornok Úr a város egyik legvidámabb DJ örse, a Holy Rollers, akik szertelen freestyle, vagy szigorúan koncept szettjeikkel és rádióműsoraikkal pacáznak szép színeseket Budapest „underground” zenei életének piktúrájára. BemA készlet ereje” című műsorának 3. születésnapját ülik meg e napon a Fúzió Rádióban egy négyórás különkiadással (feb 1. 15-19.00, www.fuzioradio.hu, Újbudán fm 93,5), ahol mind a négyen a lemezjátszók és a mikrofonok mögé állnak. Hogy teljes legyen az este, a kötetlen hangulatú lemezpakolást a Tűzraktérben folytatják a legendás s*10 Monday Session vendégeiként. „Bizony mondom néktek, lészen ott majd szaftos bítek és kellemben gazdag grúvok eregetése, móka és kacagás”.

A bejegyzés trackback címe:

https://grodaproject.blog.hu/api/trackback/id/tr921718380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása