Új ER mixek!!!

2010.01.22. 10:11

Eljött az idő...és elővarázsoltam két érdekes mixet, amit most kötelező vagy ajánlott mindenkinek meghallgatni!
Persze a harmadik az Atmospheric Mix még marad, me' azzal rekordokat döntök...rengeteg hallgatás és letöltés világ szerte. Volt észt-angol-amcsi-lengyel-svájci-holland-spanyol-német-ausztrál érdeklődés : )
Az első a Porcelain Mix...ez a drum&bass finom oldalát mutatja, szinte hasonló a téma mint az előző d&b szett első fél órája...de ez végig finom, nem durvul el. A drum&bass ezen vonulata az elmúlt nyár elött született és most virágzik, ezen téma jelenlegi kedvenceit pattintottam össze.
Aztán van az 1001 Mix...itt a dubstep újfajta mutációja hallható ahol keveredik a techno és a minimal hangzással, persze ezt azért a végére elvittem más irányba, például az újjá született, dub-al átitatott UK Garage témába...de itt-ott hallható minimal techno is...ami ugye tőlem nem megszokott.
Hallgassátok, töltsétek!!!

soundcloud.com/er

kaming szún:
feb01  Tűzraktér  S10 vs. Holy Rollers

A bejegyzés trackback címe:

https://grodaproject.blog.hu/api/trackback/id/tr521692211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása