Tegnap sikerült kb.15 perc késéssel beérni és megkezdeni az élő mixet. Volt minden, egy angliában híres akusztikus szám (Adele - Hometown Glory) dubstep feloldásával kezdődött, majd jöttek keményebb hangzások ebben a témában és itt-ott egy-egy breakbeat. Középtájt rámjött egy kis nosztalgia hangzás oldskool dobok felütésével és az örök klasszikus Tyree Cooper - Turn Up The Bass című 1989es szerzeményével :). Ezután keleti hangzás jelent meg a zenében hangszerek képviselésében break-be majd D&B-be ágyazva (ILS,Suv).
Végül finom D&B...de itt még nem volt vége. Bem apó érkezett a műsorával és maradtam vele, innen együtt pakoltuk a zenéket. Közben persze végig beszélgettünk, mert nem láttuk egymást pár hete és megszületett Bem kislánya Rozál!!! Szóval dumáltunk és zenéket illesztettünk néha lecsúszva a keverésről :)
Ezekután, hogy ennyit írtam róla érdemes meghallgatni!

www.digitalia.hu/art/Fuzio_Radio/Hetfo.digi

A bejegyzés trackback címe:

https://grodaproject.blog.hu/api/trackback/id/tr18633564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása