Sikerült lefixálni végre egy időpontot napokkal elöbb, ellentétben az elmúlt hetekben történtekkel. Sajnos sok volt a szinte rögtönzött fellépés, ezért nem is tudtunk szólni, írni vagy csak egyszerűen jelezni, hogy mi van. De...most szombaton kb. este 6tól olyan 1fél2ig lesz Miss Fee & Groda Project a Kópé Teraszon zenei aláfestő, ami azon a helyen nem is annyira aláfestő mert szólhat egy picit markánsabban az elején...ha úgy támad kedv akkor lehet riszálni. Mindenkit nagyon várunk...mert új hely és állandó fellépők leszünk...mert szép lesz az idő és jó a teraszról nézni a várost...mert szabadtéren van...mert Kinga dimploma osztójának napja lesz. És mostantól figyelni mert megszaporodnak a fellépések, beépültünk a Kópé Terasz zenei érdekeltségeibe..."velünk" (Bem, FúzióRádió, GrodaProject) szeretnének dolgozni a nyáron...mindez persze úgy, hogy a Tűztéren is felbukkanunk minden kedden, de ezt majd késöbb...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://grodaproject.blog.hu/api/trackback/id/tr76550340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lazac 2008.07.02. 22:53:57

...lépj ki a régi öltönyből, hadd röpüljön a hajóóóóó!
mától öltönyöm neve legyen: lazac
a másikat még a kollégák se tudják kimondani ugye.. ez talán menni fog...
így tehát kettős keresztelő lészen.

miss fee 2008.07.03. 22:36:52

Mondtam már, hogy szeretlek titeket?
Ha nem akkor most mondom:-)
én maradok a nevemnél, csak a séróm lesz meglepetés szombaton, de kinek mire van szüksége:-)
vivalafreiheit!!!!

Lez 2008.07.04. 17:21:44

Örömmel jelentem, hogy hivatalosan is véget ért a kullancspara, így bátran fogyazthatok bármit, ami számnak ingere. Ennek megfelelően mindent megteszek, hogy megfelejek saját elvárásaimnak, természetesen a közösség érdekeit is szem előtt tartva.
Hola!

il secondo Matteo 2008.07.06. 12:49:16

Remélem sikerült öregbíteni a hírnevet...Főleg ha már a Lászól kolléga is áldozhat bizonyos alkoholos oltárokon, főleg ha diplomaosztó után is vagyunk, meg sztár DéJék, szóval remélem mindenki élvezte, közülletek legalábbis, a közönség úgyse bírja a zenéteket:)
Egyszónak is száz a vége...valamikor én is elnézek egy partyra, csak legyek szépen informálva:)

lazac · http://www.prae.hu/prae/articles.php?aid=1241 2008.07.12. 09:40:23

na akkor itt az első teljesen független, világhálón megjelent kritikánk:

"És meghajlás és taps és a fogorvosi röntgenkép installáció tulajdonosának eldöntése. Aztán Pop Ivánék, a Sepoq, a Gimmeshot Crew hajnalig. Közben breakbeat máshol. Ludmilla tolja a lemezeket. Nem Groda Project, nem is egy Miss Fee, de azért elmegy. Megyek én is vagy inkább maradok, ha már így rá lettem beszélve."
süti beállítások módosítása